сряда, 3 септември 2014 г.

PowToon презентация

Петя, успях! Ето я и моята PowToon презентация - голяма занимавка, но пък е приятно, когато се получи удовлетворяващ краен резултат :)
Джон Дюи казва, че "ако днес преподаваме така, както сме преподавали вчера, ние ограбваме нашите деца за утре", а като асоциативно продължение на тази мисъл Жозеф Жубер допълва, че "да обучаваш – означава да се учиш двойно". В този смисъл бих искала да уточня, че клипчето е плод на първия ми опит за работа с програмата PowToon и не претендира за кой знае каква оригиналност. Самата програма си заслужава разучаването, защото предлага нови форми за презентиране - почти безсловесни . Факт е обаче, че често в ежедневието ни се налага да повтаряме тези и други правила/забрани, затова мисля, че в този формат ще имат по-голям ефект - разбира се, не е задължително да бъде точно това съдържанието :).
PS Можеш да ме пишеш с домашна работа :D

5 коментара:

 1. С новым учебным годом, Цветана! Пусть в этом году ученики радуют успехами и воплощаются все идеи и проекты! А презентация здорово получилась!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Анна Анатольевна, огромное спасибо! Успехов и процветания Вам и Вашим первоклашкам!

   Изтриване
 2. Здравствуйте, Цветана! Приятно познакомиться!
  С новым учебным годом, с новыми хлопотами, радостями, успехами!
  Переводчик так красиво Ваше имя перевёл в комментарии Анны Анатольевны: Цветок. Здорово!

  ОтговорИзтриване
 3. Jeanne Shaydarova, сердечно благодарю Вас за добрые слова. Пусть новый учебный год будет для Вас эмоциональным и незабываемым! Удачи!

  ОтговорИзтриване