неделя, 28 декември 2014 г.

Писмо от Дядо Коледа

Пишем писма до Дядо Коледа, за да изразим своите желания с надеждата, че ще се случат! С вярата, че добрият старец ще прочете писмото ни и ще сбъдне мечтите ни! 
Едва ли обаче някой очаква отговор от него. Но ето че отговор има :)! Всички ученици от 7. а и 7. б клас, участвали в проекта "A Letter to Santa", имат писмо от Дядо Коледа! Можете да го видите тук.
Весели празници! И нека новата година бъде благодатна и мирна! Успешна и пълна с приятни изненади! Бъдете здрави и вдъхновени за добри дела!

А в това портфолио са събрани писмата на добрия старец до всички участници в проекта.

4 коментара:

  1. Ох, толкова е мило! Просълзи ме. Дано деца и родители оценяват, когато имат учител, който им дарява късче от сърцето си! Шастлива Нова година!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Петя! За щедростта... във всякаква форма :) Вярвам, че идващата година ще е щастлива с хората, които обичам, ценя и уважавам, с децата, които винаги заслужават късче от сърцето ни!

      Изтриване
  2. Много добри деца, затова! :) Щастлива Нова година и от мен! И на децата, и на госпожите...и на дядо Коледа :) Между другото, Санта и на моите е пратил - току що видях от "торбата" му с портфолиата :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма как да не прати! Той вижда всичко и е щедър! А всички се потрудихме тази година да направим ежедневието по-интересно, по-смислено, по-красиво... Съхранихме или по-скоро подхранихме вярата в доброто, в чудото на Коледа! Прегръдки на теб и на твоите сладури :)!

      Изтриване