неделя, 21 декември 2014 г.

A Letter to Santa, или нашите писма до благия старец на lino дъска

Писмата до Дядо Коледа са готови! На тази lino дъска може да ги види и прочете и благият старец, и всеки, който проявява интерес към всеотдайната работа на учениците от 7. а клас. Приятно четене и... не само :)! 
Повече за идеята вижте и тук.

10 коментара:

  1. Прекрасна работа сте свършили, браво! На такива красиви и трогателни писма Дядо Коледа няма да устои и ще Ви посети! Весели празници!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Определено всички се забавлявахме и наистина се получи чудесен резултат. Светли празници и на теб, Петя!

      Изтриване
  2. Чудесни писма и пожелания!!!
    Със сигурност Дядо Коледа няма да ви подмине!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво на тези деца! Прочетох писмата и съм сигурна, че Дядо Коледа ще награди всички за добрите им дела и умения! Нека да са живи здрави и много щастливи - те, приятелите им, семействата им и учителите им! А за изпълнението на проектната задача - перфектно свършена работа! Весела Коледа и щастлива Нова година на всички! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодарим за високата оценка и за пожеланията! Очакваме с нетърпение следващото предизвикателство :)! Весели празници!

      Изтриване
  4. Очень понравились послания детей. Думаю, все они получат исполнение желаний. От себя хочу пожелать радости и дальнейших успехов.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Спасибо, Людмила Батяева! Я желаю вам здоровья и счастья! Пусть новый год будет мирным и более успешным!

      Изтриване
  5. Честно казано, завиждам на седмокласниците за интересните занимания в час! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Винаги си добре дошла в моите часове :) Истината е, че обучението в седми клас си е доста сериозно (все пак на седмокласниците им предстои изпит), но в часовете по свободноизбираема подготовка съчетахме полезното (създаване и редактиране на текст) с приятното (работа с Glogster и Lino). И резултатите са повече от чудесни!

      Изтриване